Kunderne siger…

“Trines imødekommende, varme og positive udstråling dannede rammen om et coachingforløb, hvor jeg oplevede en ubegrænset tillid og tiltro til Trine. Gennem Trines sprudlende og glade væsen kombineret med hendes naturlige evne til at være nærværende, indlevende og empatisk skaber Trine som coach et tillidsfuldt og inspirerende rum til erkendelse og udvikling.”
Camilla 42 år

“Jeg synes at jeg kan åbne mig op for Trine og at hun kan sætte dig ind i mit sted. Trine forstår hvad jeg siger og tænker. Hun er rigtig sød og forstående, det gør mig tryg og giver mig løst til at tale.
Alle de ting jeg har lært, dem har jeg brugt mange gange. Jeg kan mærke at jeg er blevet bedre til de ting vi har snakket om.”
Cecillie 12 år

“I Trines trygge og nærværende ramme har jeg fået reflekteret over mange punkter i mit liv. Jeg har turdet det, fordi Trine på rolig og kærlig vis har inviteret mig ind i en ny verden af muligheder! Tak, Trine! Bedste anbefalinger herfra.”
Dorte 35 år

“Jeg tænker tilbage på de mange sessions vi har haft, den opbakning du gav mig undervejs.
Jeg synes det har været en inspirernde rejse, at have dig som personlige Coach under mit uddannelses forløb, er glad for den empati du havde over for mig, især i de svære områder som dukkede op undervejs.
Tak for den støtte og tid du lagde i det, jeg følte mig hørt hele vejen i gennem forløbet, også den styrke du brugte til at udfordre mig op til eksamen. Her bakkede du mig op omkring, at får udtrykt mine behov, inden jeg gik til eksamen, uden dig havde min egen stædighed/lille kineser fået lov at undertrykke mine behov. Det skal du ha stor ros får, Jeg kunne mærke hvor passioneret du var i at give mig den bedste oplevelse. Håber andre får den samme mulighed og oplevelse som jeg fik. ønsker dig det bedste i livet, og lykke som Coach, tak for alt.”
Asger 29 år

“Jeg har været rigtig glad for at blive coachet af Trine, hun er meget behagelig at snakke med, og man kan føle hendes empati.
Jeg er blevet meget bedre til at fastholde mig I nogle sundere møstre.”
Ebbe 28 år

“Jeg syntes det har været rigtig godt at blive coachet af Trine.
Hun virker beroligende, behagelig og troværdig, hvilke gør at jeg føler mig tryg, og gør mig mere åben.
Jeg fik ”sparket” til at komme videre og rent faktisk tage action på mit ønske om mere uddannelse og jobændringer. Derudover har det givet mig en bedre indsigt I mig selv.”
Anette 38 år

“Jeg var så heldig, at have Trine Withagen som medstuderende på min coachuddannelse i Mindjuice. Mine erfaringer med hende, som coach, er, at hendes coachingstil som er meget nærværende, tålmodig og vedholdende, er effektiv og lige ‘ind til benet’. Hun giver plads til coachee og skaber et trygt ‘rum’ at coache i. Derudover har hun hjertet med i det, hun gør. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger.”
Charlotte 42 år

“Trine du har været en super go coach for mig!! Du har presset mig når jeg havde brug for det og givet mig rum og plads i vores sessioner! Du har formået at skabe et rum hvor jeg har kunne slappe af og være ærlig. Givet mig små hjemme opgaver og udfordret mig.
Helt perfekt coaching til mig!
Forløbet gav mig selvtilliden til at turde! At turde tage “de svære samtaler” som jeg kalder det. Complite i nogle relationer med menneskerne i mit liv!
Du gav mig redskaber og øvelse i at udtrykke mine behov og give min mening tilkende og stadig blive på egen banehalvdel.
Jeg har i dag fået et meget bedre forhold til min søster, arbejdskollegaer mm pga den støtte og ros du har givet mig igennem vores forløb. Min styrke og selvtillid er vokset og jeg er i dag en bedre udgave af mig selv så tak Trine, du er den bedste!”
Maja 27år

Referencer fra familieforløb:

“Vi er blevet bevidste om, at være bedre til at tage ansvar for at alle har det godt og blivet bedre til at være sammen.
Håndtere konflikter, være mere opmærksomme på, hvordan vi snakker sammen og hvad de andre tænker og føler.
Trine har været fantastisk at være blevet coachet af og hun har haft en positive og samtidig proffessionel tilgang til vores familie.”
Kenneth og Christina begge 40 år og deres drenge Viktor 11 år og Malthe 7 År

“At blive coachet af Trine, har skabt focus på de områder som vi gerne ville ændre, og gjort det nemmere at føre ændringerne ud i livet.
Vores familieliv er blevet mere struktueret., og det har været nemt at føre de løsninger vi fandt frem til ud I livet.
Trine er meget toldmodig og god til at komme ind til kærnen af problemerne.
Det har været nogle yderst behagelige samtaler.”
Monica 38 år alene med Oliver på 6 år

”Vores hverdag er ikke så stresset.
Vi er mere opmærksomme, og går alle i samme retning.
Vi taler pænere og hjælper hinanden mere, prioritere vigtigheden af lærdommen.
Små justeringer har givet store ændringer.
Trine har gjort det godt, givet gode værktøjer, været positiv og professionel.”
Carsten og Maiken og deres drenge Marcus 13 år og Oliver 11 år

Udtalelser:

“ Vi har været og er utroligt glade for det engagement som Trine udviser i
forbindelse med en meget vigtig coaching af de unge mennesker i vores
projekt TeamEgedalParis2015.
Trines indsats er meget værdsat og et vigtigt supplement til den fysiske
træning som vi giver de unge.”
Jan Harring, projektleder – TeamEgedalParis2015

“Team Egedal Paris 2015, har en uvurderlig og vigtig, unge coach tilknyttet dette projekt. Trine har med sine fælles coaching samt den individuelle snak været med til at flytte nogen grænser hos de unge samt styrket sammenholdet. Som cheftræner for holdet er det vigtigt , at jeg kan koncentrerer mig om træningen og Trine kan coache de unge, således det er en professionel som tager denne opgave. Trine er også med til at arrangere de sociale events og derigennem formår Trine igennem leg og øvelser at få de unge til at vise forskellige sider af dem selv.”
Cheftræner Kim Jakobsen, TeamEgedalParis 2015.

LAD MIG KONTAKTE DIG TIL EN UFORPLIGTENDE SNAK