Par forløb

 

Invester i kærligheden og få redskaber til en kraftfuld kommunikation, som vil styrke jeres forhold fremadrettet

Alle parforhold har sine udfordringer, mange af dem skyldes uindfriet forventninger, dårlig kommunikation og lytte evne. Sidder vi som par fast for længe i vores udfordringer, sker der det at vi (ofte ubevidst) trækker os fra hinanden, for at passe på os selv. Jo mere vi har trukket os jo svære er det at nærme sig hinanden igen. I dette parforholdsforløb vil vi arbejde med kraftfulde værktøjer, som hurtigt vil skabe en positiv forskel i jeres samliv.

Kort beskrevet er det for par der vil investere i kærlighed, og som ønsker at udvikle sig sammen.

 

Reference:

– “Det har været rigtig godt at blive coachet af Trine, hun er god og nem at tale med, kommer med gode spørgsmål, der giver stof til eftertanke. Det har været godt med små hjemmeopgaver for os”

– “Vi har fået det ud af det, at vi har fået flyttet vores fokus fra det negativt til positivt I vores forhold. Og så er vi kommet tættere på vores fælles mål”

Kasandra og Claus kærster i 13 år og har sammen tre børn. 

 

Forløbsstruktur:

Alle forløb sammensættes individuelt hvor vi i et trygt forum sammen vil få skabt den hverdag og det samliv i drømmer om – Vi vil arbejde på at tage nye skridt mod jeres fælles og individuelle mål for jeres parforhold.

LAD MIG KONTAKTE DIG TIL EN UFORPLIGTENDE SNAK