Hvad siger klienterne?

Referencer

“Jeg synes at jeg kan åbne mig op for Trine og at hun kan sætte dig ind i mit sted. Trine forstår hvad jeg siger og tænker. Hun er rigtig sød og forstående, det gør mig tryg og giver mig løst til at tale. Alle de ting jeg har lært, dem har jeg brugt mange gange. Jeg kan mærke at jeg er blevet bedre til de ting vi har snakket om.” 

Camilla – 42 år

 

“Jeg synes at jeg kan åbne mig op for Trine og at hun kan sætte dig ind i mit sted. Trine forstår hvad jeg siger og tænker. Hun er rigtig sød og forstående, det gør mig tryg og giver mig løst til at tale. Alle de ting jeg har lært, dem har jeg brugt mange gange. Jeg kan mærke at jeg er blevet bedre til de ting vi har snakket om.”

Cecillie – 12 år

“I Trines trygge og nærværende ramme har jeg fået reflekteret over mange punkter i mit liv. Jeg har turdet det, fordi Trine på rolig og kærlig vis har inviteret mig ind i en ny verden af muligheder! Tak, Trine! Bedste anbefalinger herfra.” 

Dorte – 35 år

 

“Jeg tænker tilbage på de mange sessions vi har haft, den opbakning du gav mig undervejs. Jeg synes det har været en inspirerende rejse, at have dig som personlige Coach under mit uddannelsesforløb, er glad for den empati du havde over for mig, især i de svære områder som dukkede op undervejs. Tak for den støtte og tid du lagde i det, jeg følte mig hørt hele vejen i gennem forløbet, også den styrke du brugte til at udfordre mig op til eksamen. Her bakkede du mig op omkring, at får udtrykt mine behov, inden jeg gik til eksamen, uden dig havde min egen stædighed/lille kineser fået lov at undertrykke mine behov. Det skal du ha stor ros får, Jeg kunne mærke hvor passioneret du var i at give mig den bedste oplevelse. Håber andre får den samme mulighed og oplevelse som jeg fik. ønsker dig det bedste i livet, og lykke som Coach, tak for alt.”  

Asger – 29 år

 

“Jeg har været rigtig glad for at blive coachet af Trine, hun er meget behagelig at snakke med, og man kan føle hendes empati. Jeg er blevet meget bedre til at fastholde mig I nogle sundere mønstre.”

Ebbe – 28 år

 

“Jeg syntes det har været rigtig godt at blive coachet af Trine. Hun virker beroligende, behagelig og troværdig, hvilke gør at jeg føler mig tryg, og gør mig mere åben. Jeg fik ”sparket” til at komme videre og rent faktisk tage action på mit ønske om mere uddannelse og jobændringer. Derudover har det givet mig en bedre indsigt I mig selv.”

Anette – 38 år

 

“Jeg var så heldig, at have Trine Withagen som medstuderende på min coachuddannelse i Mindjuice. Mine erfaringer med hende, som coach, er, at hendes coachingstil som er meget nærværende, tålmodig og vedholdende, er effektiv og lige ‘ind til benet’. Hun giver plads til coachee og skaber et trygt ‘rum’ at coache i. Derudover har hun hjertet med i det, hun gør. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger.”

Charlotte – 42 år

 

“Trine du har været en super go coach for mig!! Du har presset mig når jeg havde brug for det og givet mig rum og plads i vores sessioner! Du har formået at skabe et rum hvor jeg har kunne slappe af og være ærlig. Givet mig små hjemme opgaver og udfordret mig. Helt perfekt coaching til mig! Forløbet gav mig selvtilliden til at turde! At turde tage “de svære samtaler” som jeg kalder det. Complite i nogle relationer med menneskerne i mit liv! Du gav mig redskaber og øvelse i at udtrykke mine behov og give min mening tilkende og stadig blive på egen banehalvdel. Jeg har i dag fået et meget bedre forhold til min søster, arbejdskollegaer mm pga. den støtte og ros du har givet mig igennem vores forløb. Min styrke og selvtillid er vokset og jeg er i dag en bedre udgave af mig selv så tak Trine, du er den bedste!”

Maja – 27år

 

Josephines ungeforløb hos Trine var meget trygt og lærende. Efter første gang følte Josephine sig lyttet til, forstået og tryg ved Trine. Hun fik nogle værktøjer der var nemme at tilgå og til at øve sig på hjemme. Josepine har haft stor gavn af sessionerne med Trine. Hun har bl.a. – fået værktøjer som hun kan bruge i situationer det er udfordrende for hende. – fået opbygget et selvværd der gør at hun aktivt selv kan sige til og fra over for sine klassekammerater hvis der er situationer i skolen der er svære. – fået modet til at gå til sin lærer med problemer. -fået overskud til at hjælpe andre i klassen hvis de har det svært. -fået modet og overskuddet til at gå sin egne veje og stræbe efter det HUN vil. Som forældre har vi fået en pige der er harmonisk, hviler i sig selv og tager ansvar for sig selv og sine egne handlinger. Hun er blevet målbevidst og tror på sig selv og sine egne evner. Vi kan varmt anbefale timer hos Trine.

Mor til Josephine 16 år

 

Det har været helt fantastisk! Vi er gået fra at have en usikker og til tider indelukket/tilbageholden teenager til at have en energisk, selvsikker og bestemt ”ung dame”, der står ved sine holdninger og meninger og også gerne deler ud af dem. Vi kan tydeligt mærke forskel på de perioder, hvor der er længere mellem besøgene hos Trine. Det har uden sammenligning været den bedste beslutning at starte et forløb.

Vi har fra første samtale følt os 100% trygge ved Trine. Man er ikke i tvivl om, at ens barn er i de bedste hænder og Trine gør alt hvad hun kan for at hjælpe med de udfordringer, der nu engang måtte være. Vores absolut varmeste anbefaling.

Andy far til 15årig teenager

“ Vi har været og er utroligt glade for det engagement som Trine udviser i
forbindelse med en meget vigtig coaching af de unge mennesker i vores
projekt TeamEgedalParis2015.
Trines indsats er meget værdsat og et vigtigt supplement til den fysiske
træning som vi giver de unge.”

Jan Harring, projektleder – TeamEgedalParis2015

“Team Egedal Paris 2015, har en uvurderlig og vigtig, unge coach tilknyttet dette projekt. Trine har med sine fælles coaching samt den individuelle snak været med til at flytte nogen grænser hos de unge samt styrket sammenholdet. Som cheftræner for holdet er det vigtigt, at jeg kan koncentrere mig om træningen og Trine kan coache de unge, således det er en professionel som tager denne opgave. Trine er også med til at arrangere de sociale events og derigennem formår Trine igennem leg og øvelser at få de unge til at vise forskellige sider af dem selv.”

Cheftræner Kim Jakobsen, TeamEgedalParis 2015.

Det har været meget forfriskende. Jeg har fået et overordnet indblik i hvordan ens tanker opføre sig og hvordan man kan arbejde med sig selv for at få styrket ens selvtillid og selvværd.

Trine er sympatisk og har hjulpet mig på rette vej.

Jeg hviler mere i mig selv, og er fyldt med.

Lucas – 18 år

”Dejlig beroligende massage, masser af nærvær. Føles virkelig rart med de lange bløde strøg, og de lidt hårdere tryk. En tryg og god oplevelse.”

Marie – 46 år

”Tak for den skønneste behandling, kroppen havde det fantastisk efterfølgende. Vågnede her til morgen med en masse energi og lethed”

Julie – 48 år

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller andet, så skriv endelig til mig og jeg vil svare hurtigst muligt.

14 + 11 =