1 : 1 Yin yoga

Mentalt overskud

Fra den traditionelle kinesiske medicin, udspringer Yin yogaen, som er en blid form for yoga, hvor man bliver i strækkende i op til 10 minutter.

Yin yoga er en selvkærlig praksis, den feminine og langsomme tilgang til kroppen vil nære dit sind, din krop og dit bindevæv. Du vil føle mentalt overskud og velvære i kroppen efterfølgende.

Når vi giver os selv tid, mærker vi, hvad vores intelligente krop fortæller os. I yin yoga lære du at blive, anerkende og acceptere det som er, det giver de bedste resultater i at give slip og dermed føle fornyet energi.

Yin yogaens fordele

 

  • Smidiggør og styrker muskler, sener og bindevæv
  • Beroliger nervesystemet
  • Frigiver smerter og spændinger
  • Øger dit velvære i både krop, sind og sjæl
  • Forløsning af vrede, angst, bekymringer, tankemylder og tristhed
  • Giver plads til egenomsorg, selvkærlighed og selvaccept
  • Støtter op om en bedre søvn
  • Giver en breder koncentration

PRISER

Forløb af  3 gange, pris 1.950 kr.
Forløb af 5 gange, pris 3.250 kr.

I Yin yoga er der fokus på at mærke, fremfor styrke, stillingerne tilpasses kroppen og ikke omvendt, det handler nemlig om at gøre så lidt som muligt i Yin, imens Yang handler om at gøre så meget som muligt. Der er ofte meget overvægt af Yang i vores hverdagsliv, for at skabe en brede balance og flow i livet er det vigtigt også at prioritere Yin ind i hverdagslivet.

I en Yin yoga praksis vil du lære, at spænde af og give slip på ophobet indtryk, følelser og overbevisninger, som kan sætte sine spor i kroppen.

Det giver plads og mulighed for, at du kan fylde dig selv op, med den energi der er den mest kærlige for dig.

I 90 minutter vil du blive ført igennem en nærværende og guidet praksis, der passer lige præcis til dig og hvad du kommer med.

 

selvkærlig praksis

Hvad betyder Yin yoga for mig i min dagligdag?

For mit vedkommende var det ikke kærlighed ved første yoga time, men noget fik mig alligevel til at fortsætte. Jeg mærkede efter få gange hvad strækkene, og det øgede nærvær, gjorde for min krop, sind og sjæl. Siden da blev yogaen en vigtig del af mit liv.

For mig er Yin yogaen en selvkærlig praksis, som støtter mig i at få mere kontakt til min krop, hvad der er en god ting for sådan en overtænker som mig. Yogaen har øget min bevidsthed og gjort mig mere tilfreds i livet.

Mit håb og ønske er at give det fra yogaen videre jeg selv har fået – og gerne mere til.

Kærligst Trine

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller andet, så skriv endelig til mig og jeg vil svare hurtigst muligt.

10 + 1 =